Rawatan Dialisis
dipermudahkan dengan eDialisis

eDialisis adalah jambatan antara Pesakit Dialisis, Pembayar Pihak Ketiga dan Pusat Dialisis di Malaysia.

Dialysis Treatment
eDialysis

Apa itu eDialisis?

eDialisis ialah sistem untuk Pesakit Dialisis menghubungi & berinteraksi dengan Pusat Dialisis di Malaysia. Kami telah bekerjasama dengan semua Pusat Dialisis terkemuka untuk membuat proses pendaftaran, menyemak janji temu bulanan, menyemak bil bulanan anda, membuat pembayaran terus, meminta untuk melawat pusat lain semuanya di rumah anda.


eDialisis diuruskan oleh DiMS (Dialysis Management System), yang merupakan pembekal terkemuka Penyelesaian Perisian Pengurusan Dialisis untuk Pusat Dialisis di Malaysia. Kami adalah peneraju pasaran dan kami mempunyai lebih 200+ Pusat Dialisis menggunakan sistem kami.

Daftar

Ciri-ciri eDialisis

eDialisis ialah sistem yang dibuat untuk Pesakit Dialisis di Malaysia. Di bawah adalah beberapa ciri Sistem eDialisis.

Pembayar Pihak Ketiga

eDialisis disepadukan secara langsung dengan Pembayar Pihak Ketiga. Dengan ini pesakit boleh terus memohon & menyemak status permohonan secara realtime

 
MAIWP
National Kidney Foundation
 
 
 

Pusat Dialisis

Pusat Dialisis terkemuka di Malaysia sudah pun bergabung dengan eDialisis

Semua pesakit dialisis akut kini boleh berinteraksi dengan mudah dan selamat dengan pusat dialisis mereka pada bila-bila masa.
Dengan rangkaian 200+ pusat dialisis agregat MSQH di Malaysia, anda kini boleh dengan mudah
dan semak rekod rawatan, bil dan janji temu anda dengan selamat di mana-mana sahaja di dunia

Foresight Dialysis Sdn Bhd
Sinar Haemodialysis
Pusat Rawatan Dialisis Islah
Gedung Penawar Sdn Bhd

Akreditasi Kualiti Perisian eDialisis

Matlamat utama aplikasi eDialisis adalah untuk memaksimumkan kesejahteraan pesakit dengan menyediakan proses rawatan berkualiti tinggi dalam persekitaran yang selamat. Kami mendedikasikan diri kami kepada peningkatan kualiti yang berterusan untuk membantu memastikan kami akan menyediakan proses kualiti tertinggi hari ini dan pada masa hadapan.

eDialisis telah melaksanakan struktur dan proses untuk mencapai matlamat ini. Program eDialisis dibina berdasarkan prinsip yang terkandung dalam MSQH (Malaysian Society For Quality Health), KKM (Kementerian Kesihatan) dan NRR (National Renal Registry)

Kementerian Kesihatan Malaysia
Malaysian Society of Quality in Health
Malaysian Society of Nephrology